Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevărata avere a lui Elon Musk: cum a redevenit cel mai bogat om din lume

foxbusiness.com
elon musk bani avere

Elon Musk, seful Tesla, a preluat joi primul loc în clasamentul averilor mondiale, înaintea lui Bernard Arnault, CEO-ul LVMH, potrivit datelor Bloomberg, informează News.ro.

Elon Musk devine din nou cel mai bogat om din lume joi, 1 iunie, înaintea lui Bernard Arnault şi Jeff Bezos, potrivit datelor de la Bloomberg Billionaires Index. Miliardarul american, proprietar al Twitter de mai mutle luni, are o avere de 192 de miliarde de dolari.

Elon Musk recuperează acest titlu de la Bernard Arnaud, care înregistrează o pierdere de peste cinci miliarde de dolari. Francezul trece pe locul doi (187 de miliarde dolari), înaintea lui Jeff Bezos  care deţine 144 de miliarde de dolari.

Acțiunile Tesla au crescut cu 26%

La începutul anului, Bernard Arnault „beneficiase” de scăderea lui Elon Musk pentru a urca în fruntea acestui clasament în martie 2023. De data aceasta, americanul este cel care beneficiază de performanţa slabă a LVMH, a cărui valoare a acţiunii a scăzut cu 6% într-o lună, în timp ce Tesla a crescut cu 26%.

Compania îşi va deschide reţeaua de supraalimentare din Statele Unite şi Canada pentru vehiculele electrice Ford din 2024, dublând numărul de staţii accesibile clienţilor Ford.

De asemenea, la sfârşitul lunii mai, modelul Y al Tesla a devenit cea mai vândută maşină din lume. Un moment de cotitură în istoria automobilelor: pentru prima dată, cel mai bine vândut model din lume este o maşină electrică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.