Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevăratul motiv pentru care Piţurcă e blocat în Arabia Saudită: Ce spun autorităţile

victor piturca

S-a aflat adevăratul motiv pentru care fostul selecţioner, Victor Piţurcă este blocat în Arabia Saudită. Totul a pornit de la un conflict între antrenor şi conducerea clubului saudit, Al-Ittihad.

Conform jurnalistilor de la publicatia Kooora, Victor Piturca i-a trimis un mesaj presedintelui lui Al-Ittihad, Ahmed Masoud, in care il ameninta. "Piturca i-a transmis un SMS ce continea mai multe amenintari. Masoud i-a facut o reclamatie lui Piturca deoarece antrenorul a amenintat ca va incita suporterii impotriva sa", a scris publicatia araba. In ultimele ore intre cele doua parti au existat mai multe tentative de reconciliere, ramase insa fara rezultat, anunţă ziare.com.

Citeşte şi: S-au aflat cauzele morții lui Radu Beligan: Diagnosticul TERIBIL al medicilor

Fostul selectioner a revenit in urma cu zece zile in Arabia Saudita si a avut o intalnire cu conducerea clubului. I s-a propus rezilierea contractului, dar Piturca a solicitat sa-i fie platit contractul pana la final. Seicii nu au fost de acord si, in timp ce anuntau oficial ca Piturca va ramane, au inceput sa-l sicaneze pentru a-l determina sa plece.

Citește și: STUDIU Multivitaminele în timpul sarcinii sunt inutile

"Acum 10-20 de minute am discutat cu domnul Piturca si mi-a spus ca lucrurile sunt pe calea cea buna si s-ar parea ca acele probleme se rezolva astazi", a declarat Mihail Coman, ambasadorul României în Arabia Saudită. "Domnul Piturca a solicitat asistenta consulara, iar noi i-am pus la dispozitie un translator si un avocat. Domnul Piturca venise insa cu un translator din Romania si isi angajase un avocat din Jeddah, astfel ca nu a mai apelat la cei pusi la dispozitie de noi. Nu este insa adevarat ca am acordat un termen de 24 de ore celor de la Al-Ittihad, noi nu folosim ultimatimuri, nu avem asemenea practici", a completat Coman.

"Victor Piturca nu a fost sechestrat, nu a fost tinut captiv sau cum s-a mai scris in Romania. Ar fi mai bine daca s-ar evita folosirea acestor termeni care nu fac bine nimanui. In realitate, conform legislatiei din Arabia Saudita, domnul Piturca avea nevoie si de acceptul clubului Al-Ittihad pentru a primi viza de iesire", a mentionat Coman pentru sursa citată.

Citește și: Acesta e cel mai mare cimitir din lume / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.