Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevărul a ieșit la iveală: cele două fete sinucigașe de la Lupeni erau drogate / Substanța descoperită în sânge la analizele toxicologice

M. C.
Clinica Hope
suicid sinucidere singuratate

Adevărul a ieșit la iveală: cele două fete sinucigașe de la Lupeni erau drogate / Substanța descoperită în sânge la analizele toxicologice

Rezultatele examenelor toxicologice în cazul celor două fete din Lupeni care au ales să se sinucidă arată că erau drogate în momentul în care au comis gestul.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani a transmis că a fost identificată prezența unei substanțe psihoactive în organismul celor două fete și că ar fi vorba despre un drog care se numește Cristal. Acesta mai spune că nu se poate preciza cu exactitate momentul la care cele două tinere au consumat acest drog, informează Digi24.

Vezi și: Profilul fetelor care și-au luat viața împreună: ISJ face precizări importante!

Cele două adolescente care s-au sinucis sâmbătă, la Lupeni, fuseseră colege de clasă până la terminarea gimnaziului. Ele învăţau la licee din localităţi diferite şi rămăseseră prietene. Una dintre ele şi-a anunţat pe o reţea de socializare gestul sinucigaş, prin mesajul: „Am plecat mai repede ca anul 2023”. Ambele fete făceau parte din familii care se interesau de ele. Fetele au fost găsite fără viaţă, cu faţa spre cer, semn că ele s-ar fi putut arunca, împreună, cu spatele spre pământ. Pe clădirea de pe care s-au aruncat au fost găsite telefoanele lor, gecile şi un pachet cu ţigări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.