Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevărul crud, prezentat de un virusolog, despre vaccinul COVID-19

twitter
coronavirus

Pablo Tebas, medic virusolog, conduce o echipă de cercetători care lucrează la un vaccin pentru coronavirus la Universitatea din Pensylvania (SUA), cercetarea fiind finanțată direct de Bill Gates, potrivit presei spaniole.

Virusologul spune că nimeni nu va putea scoate pe piață dintr-o dată milioane de doze de vaccin, chiar dacă acesta va fi descoperit. „Nimeni nu poate să genereze miliarde de doze de vaccin. Miliarde de persoane ar trebui să fie vaccinate pentru a genera imunitate de grup, dar nimeni nu poate să fabrice un asemenea număr”, a explicat specialistul.

Expertul a anunțat că, cel mai probabil, vaccinul nu va putea fi distribuit comunitar până în toamna anului viitor. „Atunci, studiul va ajunge abia în a treia fază, în care vor fi testate mii de persoane pentru a avea rezultate intermediare”, a spus Pablo Tebas.

El prevede și un al treilea val de infectări: „Va exista un al doilea val. Și chiar un al treilea, până când se va crea imunitate de grup”.

Vezi și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.