Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevărul despre Nokia 3310! Ce probleme are

CNET
nokia 3310

Nokia 3310, probabil cel mai cunoscut telefon produs vreodată de compania Nokia, dar și unul dintre cele mai îndrăgite telefoane la nivel global, a revenit. Cel puțin, așa am fost mințiți.

Am văzut noul Nokia 3310 la un stand micuț, unde mai erau și noile smartphone-uri Nokia 3, 5 și 6. Dacă smartphone-urile sunt chiar decente (din punct de vedere al construcției și al specificațiilor), noul Nokia 3310 mi-a părut o glumă sinistră, un telefon menit, parcă, să-mi strice amintirile din copilărie.

Când eram în școala primară și târâiam după mine un Alcatel One Touch Easy (telefon care, în zilele noastre, ar putea fi considerat armă letală), visam la un Nokia 3310 și la jocul Snake. Avea un design elegant și sobru, fiind un telefon aspectuos chiar și după standardele actuale, era incredibil de rezistent și de robust și avea o autonomie de invidiat.

Ce am văzut la MWC nu a fost Nokia 3310. Înțeleg încercarea de a adapta un simbol al unei ere la standardele actuale, dar nu asta s-a întâmplat cu Nokia 3310. Ce am văzut a fost un fel de verișor retardat, probabil expus la radiații, și cu gusturi cel puțin bizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.