Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevărul despre PRIMELE de la Registrul Auto Român

Registrul Auto Roman
RAR Registrul Auto Roman

Primele la Registrul Auto Roman se acorda doar daca salariatii isi indeplinesc indicatorii economici de performanta si daca reduc cheltuielile.

Din suma totala prevazuta in bugetul estimat al RAR pe 2016 pentru BONUSURI, in valoare de 15.411. mii lei, Registrul Auto Roman acorda diverse sume, prevazute in Contractul Colectiv de Munca.
Astfel un angajat RAR nu incaseaza mai mult de 3000 ron pe an pentru ocazii precum Craciunul, Pastele si Ziua RAR, bani in care sunt incluse si tichetele cadou stabilite de autoritati.

Registrul MAI POATE acorda angajatilor prime pentru realizari profesionale deosebite, echivalentul a maximum un salariu de incadrare (salariul mediu brut este 3498 RON), CU CONDITIA realizarii, eventual depasirii indicatorilor economici si de performanta prevazuti in Bugetul de Venituri si Cheltuieli (realizarea veniturilor, cresterea productivitatii muncii, reducerea cheltuielilor, etc).

RAR are 1669 de angajati.  

Restul sumelor pana la cifra totala estimata pe 2016, adica 4566 mii lei reprezinta ajutoare sociale pentru nastere, inmormantare si alte cazuri sociale.

De mentionat ca aceste cifre se regasesc in contractul Colectiv de Munca al RAR inca din 2005, ele nefiind majorate sau modificate pana in prezent.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.