Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ADEVĂRUL despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: Anunțul unul apropiat

michael schumacher

Apar noi dezvăluiri şocante despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Un neurochirurg, dar şi apropiat al familiei campionului german s-a hotărât să spună tot. Starea lui Michael Schumacher s-ar fi deteriorat semnificativ în ultimele luni susţine un neurochirurg.

"E foarte grav, Şansele de supravieţuire ale lui Michael Schumacher ţin de un miracol", declară un neurochirurg pentru presa germană, care nu-i dezvăluie identitatea, anunţă RTV.  Starea pilotului s-ar fi deteriorat, dar nimeni nu confirmă informaţiile, iar vila pilotului din Elveţia este mai bine păzită ca Area 51 după ce un jurnalist deghizat în preot a încercat să afle secretul lui Schumacher. Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a dezvăluit că fostul campion mondial de Formula 1 avea dorinţa secretă de a dispărea din viaţa publică, lucru pe care i l-a mărturisit într-o discuţie lungă purtată înainte de accidentul de schi petrecut pe 29 decembrie 2013.

Citeşte şi: A MURIT stilistul vedetelor

Într-un dialog cu 90 de jurnalişti, purtat la o întâlnire în Elveţia, Kehm a declarat: „În general, media nu a scris despre viaţa privată a lui Michael şi a soţiei, Corinna. Odată, într-o discuţie îndelungată, Michael mi-a spus:„Nu trebuie să mă mai suni la anul. Dispar. Cred că era visul lui secret de a fi capabil să dispară într-o bună zi. De aceea, am acum grijă de dorinţa lui şi nu las lucruri să apară în presă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.