Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adidas încheie un parteneriat cu Stația Spațială Internațională pentru teste de produse

MVP Baseball School
adidas

Adidas a încheiat un parteneriat cu Stația Spațială Internațională pentru a testa produsele în spațiu, relatează CNN.

"Discuțiile inițiale au dus la ideea de a folosi caracteristicile unice ale laboratorului Stației Spațiale Internaționale, cum ar fi gravitația redusă, pentru cercetarea produselor, împreună cu experiența noastră în performanța pentru sportivi", a declarat James Carnes, vicepreședinte al strategiei globale de brand pentru Adidas.

Prima fază a parteneriatului se va concentra pe inovare prin testarea produselor în condiții de gravitație redusă. Adidas a livrat mingi de fotbal către ISS la începutul acestui an pentru a efectua experimente în încercarea de a înțelege caracteristicile de zbor dincolo de Pământ.

Fără distorsiunile induse de gravitație formei și traiectoriei mingii și a rezistenței aerului, cercetătorii sunt capabili să se concentreze pe testarea altor variabile. Adidasii poate să încorporeze ceea ce învață din aceste teste în proiectarea formei, designului, texturii și materialului pentru fabricarea viitoarelor mingi.

Adidas va fi primul brand care va testa îmbunătățiri ale încălțămintei în spațiu. Compania intenționează să își testeze tehnologia Boost, spuma pe care compania o folosește pentru unii dintre cei mai populari și confortabili pantofi de sport, fără efectele gravitației. Acest lucru ar putea influența performanța și confortul modelelor existente, în același timp deschizând calea către inovarea de noi produse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.