Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adina Alberts dezvăluie cum să rămâi slabă după 40 de ani! Lista scurtă cu alimente minune

Facebook
Adina Alberts

Medicul estetician Adina Alberts dezvăluie secrete simple care ajută orice femeie trecută de 40 de ani să se mențină în formă. Sportul ajută, geneticul joacă și el un rol, însă contează și ceea ce punem în farfurie. Alimentele super sățioase care nu îngrașă sunt enumerate de medicul estetician!

„La sfârșitul zilei, este esențial să consumi suficiente fibre în dieta ta – și ar trebui să fie o prioritate în special dacă încerci să slăbești peste 40 de ani. Aportul suficient de fibre este important pentru pierderea în greutate la orice vârstă, dar mai ales pentru persoanele peste 40 de ani.

Fibrele sunt elementul care vă ajută să nu mâncați mult

Fibrele pot crește senzația de sațietate, contribuind astfel indirect la succesul curelor de slăbire și menținând o greutate corporala normala; ele pot reduce nivelul de zahar din sânge după mese, pot crește sensibilitatea la insulina și pot scădea riscul apariției diabetului de tipul 2. Cel mai bun mod de a vă asigura că obțineți suficiente fibre este să vă umpleți farfuria cu un mic dejun care include alimente sănătoase, cu densitate de nutrienți, cum ar fructele, smoothie-uri crude, suc proaspăt din legume organice, ovăz crud înmuiat sau „terci”, superalimentele precum goji, semințe de chia, polen, lăptișor de matcă”, a explicat Adina Alberts, potrivit eteledoc.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.