Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adina Diaconu și Cristian Pletea sunt noii campioni ai Europei U21, la dublu mixt

Adina Diaconu Cristian Pletea

Adina Diaconu și Cristian Pletea au cucerit medalia de aur în proba de dublu mixt, din cadrul Campionatului European U21 de tenis de masă. În finală, cei doi au trecut în cinci seturi de un cuplu din Franța. Andreea Dragoman și Adina Diaconu au cucerit bronzul la dublu feminin.

România a reușit o nouă performanță remaracabilă la tenis de masă. La Campionatul European U21 din Croația, Adina Diaconu și Cristian Pletea au cucerit medalia de aur în proba de dublu mixt, după un parcurs excelent.

Adina și Cristian, cotați cu șansa a treia, au eliminat patru perechi pentru a ajunge în finală, iar în ultimul act s-au impus dramatic contra francezilor Bastien Rembert și Nolwenn Fort, scor 3-2, la seturi.

Tot la turneul final din Croația, Andreea Dragoman și Adina Diaconu au obținut medalia de bronz la dublu feminin. Ele au pierdut semifinala contra unei perechi din Rusia, în cinci seturi.

Cele două sunt calificate în semifinale și în proba de simplu, care se va disputa astăzi. La băieți, Rareș Sipoș ne va reprezenta în penultimul act. În proba de dublu masculin, Cristian Pletea și Rareș Sipoș vor juca finala.

La ediția de anul trecut, desfășurată în Portugalia, Adina Diaconu a cucerit titlul de campioană europeană U21 în proba de simplu feminin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.