Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adina Vălean strică planul PSD, care ar dori renegocierea PNRR: Orice plan este perfectibil, dar cel mai bun este cel pe care îl ai şi de care te ţii

Inquam Photos/ Octav Ganea
PNRR Planul National de Relansare si Rezilienta

Comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean, susţine că Executivul ar trebuie să respecte Planul de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) în forma negociată deja cu Comisia Europeană. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a cerut renegocierea capitolului dedicat pensiilor din PNRR.

Adina Vălean a fost întrebată, luni, într-o conferinţă de presă la Bucureşti, despre posibilitatea renegocierii PNRR şi a afirmat: ”La Transporturi nu am auzit acest aspect pus pe agendă. S-a muncit mult, şi cu consultanţa Comisiei Europene, tocmai ca planul să fie unul solid. Aş spune clar că nu are absolut niciun rost...”.

Comisarul european a adăugat că ”orice plan e perfectibil, dar cel mai bun este planul pe care îl ai şi de care te ţii”.

”Sigur, suntem într-un nou context şi dacă în alte sectoare este necesar să se facă o ajustare, Comisia Europeană este dispusă să discute. În ceea ce mă priveşte, pentru Transporturi, planul pe care îl ai este cel mai bun plan. Trebuie să fii consecvent”, a adăugat Adina Vălean.

În repetate rânduri, ministrul Muncii, Marius Budăi, a cerut renegocierea capitolului dedicat pensiilor din PNRR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.