Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adio, dovezi! WhatsApp va bloca posibilitatea utilizatorilor de a face capturi de ecran sau a înregistra conversațiile

MENABytes
WhatsApp

Utilizatorii WhatsApp vor fi împiedicați să facă înregistrări de ecran sau capturi. Măsura face parte din politica de protejare a confidențialității utilizatorilor. Utilizatorii nu vor mai putea face capturi de ecran pentru mesajele temporare - „view once” - la imagini și videoclipuri. Măsura face parte din politica de protejare a confidențialității utilizatorilor.

Prin urmare, scriu cei de la WABetaInfo, atunci când utilizatorii WhatsApp au activată funcția „view once”, înregistrarea de ecran sau captura este, de asemenea, blocată.

Capturi se ecran se pot face, totuși, deoarece noua funcție este limitată la imaginile și videoclipurile temporare. „Nu este posibil să transmiteți, să exportați sau să salvați imagini și videoclipuri de tip view once, dar destinatarul poate totuși să facă o fotografie utilizând un dispozitiv mobil secundar pentru a obține mesajul dvs. de tip view once, așa că aveți grijă când îl trimiteți”, transmite sursa citată.

Noua funcție a fost lansată pentru cei care folosesc o versiune beta actualizată a TestFlight și va fi implementată pentru mai mulți utilizatori în următoarele săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.