DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Adio 'hingheri de masini' in Sectorul 4. Ce trebuie sa stie cetatenii

Primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone schimba radical modul de ridicare a masinilor bucurestenilor, astfel cei care parcheaza in sectroul 4 pot spune adio 'hingherilor de masini'.

Sectorul 4 este primul dintre Sectoarele Capitalei şi singura entitate administrativă din Ţară, pe raza căreia, încă din luna ianuarie a acestui an, nu se mai ridică maşini prin intermediul unor colaborări cu societăţi comerciale, ci cu ajutorul Politiei Locale.

“Aşa este în toate ţările civilizate şi ne-am dorit alinierea la reglementările care impun respectul faţă de cetăţean, de drepturile acestuia şi de normele de convieţuire socială! Astfel, odată cu achiziţionarea acestui prim utilaj, începând cu 1 iulie a.c., prin Direcţia Poliţie Locală Sector 4, vom trece la ridicarea strict a maşinilor care blochează intersecţiile, intrarea în instituţiile de interes public sau care ocupă locuri pentru care sunt plătite taxe de ocupare a domeniului public pentru parcările de reşedinţă. Utilajul va staţiona în curtea Primăriei Sectorului 4 şi va acţiona în funcţie de ceea ce poliţiştii locali constată pe teren, ţinând cont, cu precădere, de ceea ce ne semnalează cetăţenii. Vom interveni prompt, numai unde situaţia o va impune! Nu lucrătorii unor societăţi comerciale, ci doar poliţiştii locali, garanţi ai respectării Legii prin uniformă şi atitudine, vor asigura desfăşurarea în bune condiţii a activităţii de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar", a precizat Cristian Popescu – Piedone.

De asemenea, tot pe raza Sectorului 4 a fost intensificată acţiunea de identificare a autoturismelor abandonate pe domeniul public, astfel încât să poată fi eliberate trotuarele şi locurile de parcare ocupate abuziv.

“Adresez un apel proprietarilor care şi-au uitat maşinile nefuncţionale în parcări sau în zone de trafic pietonal. Până la 1 iulie a.c., mai au timp să le ridice, în caz contrar, vor fi somaţi şi vom demara procedura respectivă prin intermediul Autorităţii Locale, iar costurile vor fi suportate de cei care nu s-au conformat termenelor impuse. Sper şi contez, ca de fiecare dată, pe spiritul civic al locuitorilor Sectorului 4, pentru respectarea legislaţiei în vigoare", a mai aratat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.