Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adio, visul frumos s-a terminat: Ana Bogdan a fost ELIMINATĂ de la Australian Open

Getty Images
Ana Bogdan

Ana Bogdan, locul 107 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-4, de americanca Madison Keys, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 17, în turul al treilea al Australian Open.

Cu câte un break pe set, la scorul de 4-3, în primul, şi la 1-1, în cel de-al doilea, Keys s-a impus după o partidă care a durat o oră şi 13 minute.

Citește și: Inevitabilul s-a produs! Președintele Klaus Iohannis a fost scos dintr-un live, fiindcă vorbea prea lent – Ce a intrat pe post, în locul șefului statului

Calificarea în manşa a treia este recompensată la Australian Open cu un premiu de 142.500 de dolari australieni (93.000 de euro) şi cu 130 de puncte WTA.

La Melbourne, Ana Bogdan, locul 107 WTA, a obţinut cea mai importantă performanţă din carieră, calificarea în turul al treilea al unui grand slam. Înaintea acestui turneu, Bogdan mai evoluase de cinci ori pe tabloul principal al unui "major", iar cea mai bună performanţă a ei a fost accederea în turul al doilea, de două ori la US Open şi o dată la Wimbledon.

Citește și: A DEMISIONAT! Cine este PRIMUL MINISTRU care părăsește Guvernul – responsabil cu MILIARDE de EURO

Pe tabloul principal de simplu, România mai este reprezentată de Simona Halep, care va evolua, în faza următoare, cu învingătoarea dintre australianca Ashleigh Barty, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 16 (0-0), și japoneza Naomi Osaka, locul 72 WTA (2-0, în înâlnirile directe).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.