Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administrația Prezidențială DĂ DE PĂMÂNT cu planul PSD de modificare a Constituției: 'Este oare o coincidență?'

Inquam Madalina Dobrovolschi

Președintele Klaus Iohannis critică, luni, OUG dată de Guvern pentru alegerea șefilor de consilii județene, transmițând că schimbarea legii electorale făcute prin OUG e de fapt o concesie pe care premierul vrea s-o facă în fața baronilor PSD în încercarea de a le câștiga sprijinul. Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, a comentat și privind planul PSD de a modifica Constituția.

Citește și: Dumitru Coarnă intră la RUPERE în SCANDALUL din Timiș: 'Polițistul ucis avea un pistol Carpați, model 74, suspectul avea un Glock'

"Referitor la anunțul conform căruia PSD urmează să adopte un proiect de revizuire a Constituției pentru punerea în aplicare a rezultatului Referendumului, președintele României consideră că pesediștii oricât ar încerca să își spele imaginea nu mai pot păcăli pe nimeni că sunt bine intenționați și interesați în a respecta voința cetățenilor. Să fie oare o simplă coincidență că imediat după ce președintele a chemat partidele la consultări la Cotroceni PSD este foarte preocupat să defileze public cu această ințiativă de modificare a Constituției", a declarat Mădălina Dobrovolschi.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.