Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administrația de la Kiev duce războiul la un alt nivel: Nu există ruși buni, ruși răi. Astăzi toți sunt responsabili

Pinterest
ucraina steag

Şeful cancelariei prezidenţiale de la Kiev, Andri Ermak, susţine că întreaga populație a Federaţiei Ruse este responsabilă pentru războiul declanșat împotriva Ucrainei.

"Nu există ruși buni, ruși răi. Astăzi, toți sunt responsabili. 100% din populația rusă este responsabilă pentru războiul din Ucraina" - a subliniat Ermak, într-un interviu acordat jurnalistului Dmitro Komarov. În opinia şefului administraţiei preşedintelui Volodimir Zelenski, există criminali care trebuie să fie pe deplin răspunzători pentru crimele lor și există oameni care pur și simplu au rămas tăcuți, dar, din cauza tăcerii lor, a izbucnit războiul.

"După 24 februarie, nu mai poţi fi și acolo, și dincolo. Lumea este împărțită în bine și în rău. Este foarte important ca fiecare soldat rus care vine pe pământul ucrainean să știe că soția sa, copiii săi şi familia sa trebuie fie persona non-grata în țările civilizate" - a adăugat Andri Ermak. Anterior, şeful Administra Prezidenţiale de la Kiev a declarat că tuturor cetățenilor ruși ar trebui să le fie interzisă intrarea în țările europene.

"Sancțiunile trebuie să fie dure, astfel încât fiecare dintre ei să simtă preţul războiului" - a scris Ermak pe contul său de Telegram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.