Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat lista solicitanţilor aprobaţi în a doua etapă a Programului Rabla pentru electrocasnice

stirileprotv.ro
Rabla electrocasnice

Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat 24.014 de vouchere în cadrul etapei a doua a Programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic (Rabla pentru electrocasnice), informează AFM.

Instituţia a publicat marţi pe site-ul www.afm.ro lista solicitanţilor aprobaţi în a doua etapă.

Potrivit unui comunicat al AFM, au fost aprobate 13.978 vouchere pentru laptopuri şi 10.036 vouchere pentru tablete. Voucherele au o valoare de 500 de lei fiecare pentru laptopuri şi 300 de lei fiecare pentru tablete.

Valabilitatea voucherelor este de 7 zile de la data validării acestora de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat, potrivit Agerpres.ro.

Voucherul se poate folosi fie în magazinele fizice prezentat pe un dispozitiv mobil sau imprimat, fie în magazinele on-line prin utilizarea codului voucherului în formularul de comandă din site-ul comerciantului.

"În schimbul achiziţionării unui laptop sau a unei tablete se poate preda fie un echipament de tip calculator personal, compus din unitate centrală şi monitor, fie un alt echipament eligibil în program, cu excepţia laptopurilor şi a tabletelor. Beneficiarul are obligaţia de a încărca CI/BI şi declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de AFM, în aplicaţia informatică, până la momentul utilizării voucherului", subliniază sursa citată.

Solicitanţii aprobaţi în această etapă nu vor mai putea selecta vouchere pentru aceeaşi categorie de electrocasnice pe parcursul acestui an calendaristic. Voucherul este nominal şi netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică.

AFM a anunţat, la 1 iulie, că bugetul de 10 milioane de lei alocat celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat într-o jumătate de oră de la lansare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.