Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administrația Prezidențială SPULBERĂ speculațiile: ce au DISCUTAT Patriarhul Daniel și președintele Klaus Iohannis

patriarhul daniel klaus iohannis

Întâlnirea preşedintelui Klaus Iohannis cu Patriarhul Daniel se înscrie în seria dialogurilor periodice care au ca subiect contribuţia Bisericii Ortodoxe Române la binele comun, a transmis miercuri Administraţia Prezidenţială, care a precizat că preşedintele apreciază acţiunea Bisericii Ortodoxe şi a celorlalte culte în cadrul efortului de depăşire a pandemiei.

Citește și:  GRAFICE din mai multe țări: masca NU ajută la nimic. Numărul cazurilor a BUBUIT, după impunerea obligativității

”Întâlnirea se înscrie în seria dialogurilor periodice pe care preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, le are cu Părintele Patriarh Daniel, care au ca subiect contribuţia Bisericii Ortodoxe Române la binele comun şi aprofundarea dialogului dintre Biserică şi autorităţile publice. ​Preşedintele României apreciază intensificarea acestui dialog în ultima perioadă şi acţiunea BOR, alături de celelalte culte, la efortul de depăşire a pandemiei şi la reducerea impactului acesteia asupra celor în suferinţã şi nevoie”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

 

​Totodată, cu ocazia întâlnirii, preşedintele Klaus Iohannis a reiterat importanţa respectării măsurilor de siguranţă sanitară şi a continuării procesului de vaccinare, singurele modalităţi pentru revenirea la o viaţă normală.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit marţi cu Patriarhul Daniel, la Reşedinţa Patriarhală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.