Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administratorul lui Derby County contestă decizia de penalizare a echipei cu 12 puncte din cauza problemelor financiare

mirror.co.uk
Derby County

Administratorii clubului englez de fotbal din cel de-al doilea eşalon valoric, Derby County, au contestat decizia Ligii engleze de a penaliza echipa cu 12 puncte odată cu intrarea grupării în administraţie specială ca urmare a problemelor financiare, scrie Reuters, citat de agerpres.

''Administraţia clubului a înaintat o cale de atac faţă de penalizarea cu 12 puncte a formaţiei. O comisie independentă va analiza cererea şi va lua o decizie'', a indicat Liga engleză.

După cum se ştie, săptămâna trecută, Steve McClaren, fost selecţioner al naţionalei de fotbal a Angliei, a renunţat la funcţia de director tehnic al divizionarei secunde Derby County, după ce clubul a intrat în faliment.

McClaren, care a preluat această funcţie în luna noiembrie, s-a oferit să plece "pentru a ajuta la păstrarea altor locuri de muncă din cadrul clubului". El va continua la Derby în calitate de consilier part-time.

Mai cunoscut în România pentru că a fost antrenorul lui Middlesbrough în dubla cu Steaua din semifinalele Cupei UEFA, ediţia 2005-2006, McClaren a pregătit naţionala Angliei din august 2006 până în noiembrie 2007, el demisionând după ratarea calificării la EURO 2008.

Tehnicianul, care are acum 60 de ani, a antrenat-o pe Derby între septembrie 2013 şi mai 2015, apoi a mai avut o experienţă de cinci luni pe banca acestei echipe, înainte de a fi concediat în martie 2017.

Fostă campioană a Angliei, în 1972 şi 1975, Derby a intrat în faliment, echipa fiind penalizată cu 12 puncte. Odată cu declararea falimentului şi cu depunctarea, Derby County a ajuns ''lanterna roşie'' în Championship, având 2 puncte după 11 etape şi pare condamnată la retrogradarea în liga a treia valorică.

Antrenorul "berbecilor" este fostul mare internaţional englez Wayne Rooney.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.