Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administratorul public al judeţului Hunedoara: 'Afecţiunile de care sufăr au făcut ca lupta mea cu coronavirusul să fie destul de intensă'

Facebook
covid 19 coronavirus

Administratorul public al judeţului, Costel Avram, afirmă că, din cauza bolilor de care suferă, ”lupta” sa cu noul coronavirus să fie destul de intensă. ”Aveţi grijă de voi, aveţi grijă de cei dragi”, a transmis Avram.

”Perioada pe care o traversez este una dintre cele mai provocatoare din viaţa mea, asta pentru că afecţiunile de care sufăr au făcut ca lupta mea cu coronavirusul să fie destul de intensă. Recuperarea mea continuă acasă, dar mă simt mai bine şi sper ca în curând să îmi reiau activitatea”, a scris, joi, pe Facebook, Costel Avram, potrivit news.ro.

Citește și: Kamara intervine sarcastic în scandalul acuzației de rasism asupra lui Colțescu: Sunt component al trupei Alb Negru. Oare am voie să mai spun așa?

Acesta le-a transmis un mesaj celor care nu cred în virus şi a făcut apel la respectarea măurilor de protecţie.

”Celor care încă mai cred că acest virus nu există, le transmit că este cât se poate de real, iar lupta nu este deloc uşoară. Aveţi grijă de voi, aveţi grijă de cei dragi. Vom depăşi această perioadă cu siguranţă, dar stă în puterea fiecăruia dintre noi să o facem cu multă responsabilitate şi compasiune”, a mai scris administratorul public al judeţului Hunedoara.

Citește și: Cozmin Gușă dă vina pe Traian Băsescu, pentru eșecul PMP de la alegeri! ‘Băse cel vinovat’

În 2 decembrie, Consiliul Judeţean Hunedoara a transmis că preşedintele Laurenţiu Nistor a fost confirmat cu noul coronavirus.

În aceeaşi zi, administratorul public al judeţului, Costel Avram, a fost internat, cu simptome specifice, ulterior fiind testat pozitiv. Distribuie pe Facebook

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.