Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administratorul unui hotel din Constanţa, cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

facebook
justitie dosar penal

Administratorul unui hotel din municipiul Constanţa este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, după ce în restaurantul unităţii se aflau, miercuri seara, aproximativ 35 de persoane, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, administratorul a susţinut că era vorba despre clienţii hotelului, în urma verificărilor efectuate reieşind că, pentru aceştia, ar fi fost întocmite fişe fictive de cazare.

Citește și: Mesaj DISPERAT din partea unui director Crucea Roșie pentru cei care nu respectă regulile: 'Mureai fără nuntă, fără botez cu sute de persoane?'

"Poliţişti din cadrul Secţiei 1, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, efectuând acţiuni punctuale pe linia respectării prevederilor legale pentru prevenirea şi limitarea răspândirii COVID-19, au controlat o societate comercială de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa. Astfel, în interiorul localului se aflau aproximativ 35 de persoane, pentru care administratorul societăţii comerciale a declarat că sunt clienţii hotelului din aceeaşi locaţie. În urma verificărilor, a existat suspiciunea că fişele ar fi fost fictive, fiind susceptibile de a fi întocmite în fals", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri, uz de fals şi zădărnicirea combaterii bolilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.