Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolescent de 15 ani, prins de poliţişti la volanul unui autoturism furat; a fost arestat preventiv

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse
Potrivit IPJ Brăila, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore un minor în vârstă de 15 de ani, bănuit pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

"În fapt, în noaptea de 23 ianuarie a.c., tânărul, având faţa acoperită şi profitând de faptul că portierele erau neasigurate, ar fi sustras dintr-un autoturism ce se afla parcat pe raza municipiului, un portofel ce conţinea suma de 300 de lei. De asemenea, în noaptea de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 03,00, tânărul în cauză ar fi sustras un autoturism ce se afla parcat pe Strada Faţa Portului, pe care l-ar fi condus până pe Şoseaua Buzăului unde a fost depistat de poliţişti", se arată într-un comunicat remis de IPJ Brăila.

Judecătoria Brăila a admis pe 28 ianuarie propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a minorului în cauză, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.