Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolescent prins în timp ce distrugea un foişor de pe domeniul public, în prezenţa altor trei tineri -Firma care se ocupă de întreţinerea parcurilor a reclamat

zilesinopti.ro
foisor parcul kiseleff

Părinţii a doi adolescenţi cu vârste de 12 ani au fost amendaţi pentru că nu şi-au supravegheat copiii, după ce unul dintre ei a vandalizat un foişor amplasat pe domeniul public, în municipiul Ploieşti. În ultimele luni, firma care se ocupă de administrarea parcurilor şi spaţiilor publice din oraş a reclamat în repetate rânduri vandalizarea locurilor de joacă, a mobilierului stradal şi chiar a fântânilor arteziene, potrivit news.ro.

„La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 2.15, poliţiştii Secţiei nr.1 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană dintr-un grup de tineri distruge mobilierul urban din incinta unui parc din municipiul Ploieşti. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma investigaţiilor efectuate au identificat şi ulterior depistat 4 tineri cu vârstele cuprinse între 12 şi 18 ani. În urma cercetărilor a reieşit că minorul în vârstă de 12 ani ar fi lovit cu piciorul peretele unui foişor din lemn, provocându-i distrugeri”, transmite, sâmbătă, Poliţia judeţeană Prahova.

Doi dintre cei patru minori au fost încredinţaţi reprezentanţilor acestora, care au fost sancţionaţi contravenţional conform prevederilor Legii nr.61/1991, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru nesupravegherea minorilor.

În plus, poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Acesta este unul dintre puţinele cazuri în care cei care vandalizează obiecte de pe domeniu public la Ploieşti sunt prinşi. În ultimele luni, societatea comercială Servicii de Gospodărire Urbană, firmă a Consiliului Local Ploieşti care se ocupă de administrarea parcurilor şi spaţiilor publice din oraş a reclamat în repetate rânduri vandalizarea locurilor de joacă, a mobilierului stradal şi chiar a fântânilor arteziene din oraş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.