Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolescentă de 16 ani, dispărută din Tulcea, a fost găsită în Arad, unde plecase în vizită la niște prieteni

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Adolescenta în vârstă de 16 ani din Tulcea, dată dispărută de la domiciliu din data de 23 iulie, a fost găsită în municipiul Arad, umde plecase în vizită la niște prieteni, au anunțat polițiștii tulceni. Ea a fost internată într-un centru de primire a minorilor și a fost anunțată familia, informează MEDIAFAX.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

Potrivit polițiștilor tulceni, adolescenta, care plecase de acasă în 23 iulie, dar a cărei dispariție fusese anunțată abia luni, a fost găsită în cursul zilei de marți.

„La data de 29 iulie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 23 iulie, o minoră de 16 ani din Tulcea, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors acasă", au precizat sursele citate.

Citește și: Marian Godină îl umilește pe un fost șef din poliție: ‘Începând de azi îi voi arăta pe toți care fac de râs această meserie’

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat imediat verificări, fiind efectuate căutări atât pe raza județului, cât și în oraș.

„În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Tulcea, cu sprijinul acordat de Inspectoratul de Poliție Județean Arad a fost identificată minora F.C. într-o localitate din județul Arad și nu a fost victima vreunei infracțiuni", au mai spus polițiștii tulceni. Ea le-a declarat oamenilor legii că a mers în vizită la niște prieteni pe care îi cunoscuse de curând.

Citește și: Dacian Cioloș reacționează! ‘E primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă’ .

După ce a fost audiată, fata a fost internată în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgență Arad, fiind anunțată și familia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.