Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolescenţii care au furat o maşină din parcarea Spitalului Caracal, arestaţi preventiv

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Cei doi adolescenţi bănuiţi că au furat o maşină din parcarea Spitalului Caracal şi ar fi folosit-o timp de mai multe zile, după ce i-au montat plăcuţe cu numere de înmatriculare false, au fost arestaţi preventiv, miercuri, la propunerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Adolescenţii în cauză, unul în vârstă de 16 ani şi altul de 17 ani, au fost reţinuţi în ziua de 8 noiembrie, în urma investigaţiilor poliţiştilor, care i-au identificat în trafic, folosind maşina furată, în localitatea Vişina, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, cei doi tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat, conducere fără permis, furt în scop de folosinţă şi punerea în circulaţie sau folosirea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Maşina a fost sustrasă în noaptea de 1 spre 2 noiembrie, din parcarea Spitalului Caracal, iar proprietara a sesizat Poliţia despre furt în dimineaţa zilei de 2 noiembrie, însă autoturismul a fost găsit de poliţişti în ziua de 7 noiembrie, în urma unui control în trafic, în localitatea Vişina.

Maşina avea montate plăcuţe de înmatriculare false iar adolescenţii ar fi folosit-o timp de mai multe zile.

"În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii Poliţei Municipiului Caracal, împreună cu poliţiştii Poliţiei Oraşului Corabia şi ai Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Vişina, au identificat doi tineri, cu vârsta de 16, respectiv 17 ani, ambii din municipiul Caracal, bănuiţi că ar fi sustras în noaptea de 1/2 noiembrie a.c. un autoturism din parcarea unei unităţi spitaliceşti din municipiul Caracal, pe care ar fi montat plăcuţe cu număr fals de înmatriculare şi pe care l-ar fi condus şi abandonat ulterior", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Potrivit unor surse neoficiale, cei doi adolescenţi se aflau în maşina furată, în localitatea Vişina, când un echipaj de poliţişti le-a semnalizat să oprească, însă ei au refuzat şi au continuat deplasarea pentru scurt timp, apoi au abandonat maşina în aceeaşi localitate.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, în ziua de 8 noiembrie cei doi tineri au fost reţinuţi, iar Judecătoria Caracal a dispus miercuri măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.