Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Țuțuianu a EXPLODAT: ' Ce se întâmplă în PSD Dâmboviţa întrece orice scenariu:RovAna 'Pauker' Plumb, preşedinte; Andrei 'Goe' Plumb, vicepreşedinte'

Facebook
tutuianu adrian

Adrian Ţuţuianu,fost membru PSD trecut la Pro România, afirmă marţi, într-o postare pe Facebook, că ceea ce se întâmplă în PSD Dâmboviţa întrece orice scenariu pe care vreun duşman al partidului şi l-ar fi putut închipui sau dori, spunând că ”RovAna „Pauker” Plumb” este preşedinte, iar fiul acesteia, ”Andrei „Goe” Plumb” a fost desemnat luni seară. vicepreşedinte, conform News.ro.

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Mihai Constantinescu - Ce au descoperit medicii în corpul artistului

”Ce se întâmplă acum în PSD Dâmboviţa întrece orice scenariu pe care vreun duşman al partidului şi l-ar fi putut închipui/dori. Practic, Organizaţia a devenit o afacere de „famiglie”, în care puterea de decizie nu mai aparţine celor merituoşi, ci se păstrează în familie. Din mamă-n fiu: RovAna „Pauker” Plumb, preşedinte; - Andrei „Goe” Plumb, desemnat aseară vicepreşedinte. Cum ar veni, mamiţica îi construieşte lui Goe un viitor”, scrie Ţuţuianu, care ataşează postării şi o caricatură.

El se declară surprins de lipsa cvasitotală de reacţie a organizaţiei.

”Nu-i mai căinez, însă, pe cei de acolo. După simulacrul de alegeri în 2 minute, fără vot secret, după dezastrul de la europarlamentare (cel mai prost rezultat din istorie), ei asta au înţeles: să gireze în continuare aceşti impostori la conducere, care nu au scrupule în a-şi atinge scopurile (afaceri personale şi atât)”, comentează fostul social-democrat.

El mai spune că îi pare rău de toţi membrii simpli şi oneşti şi de numeroşii alegători cu simpatii pentru un partid de stânga.

”Partidul lor a fost confiscat de un grup de impostori fără nicio legătură cu acest judeţ!”, conchide AdrianŢuţuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.