Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Alexandrov, concubinul Elenei Udrea, a sunat la România TV: Ce a putut să-i spună lui Victor Ciutacu

Facebook.com
Udrea gravida

Adrian Alexandrov, concubinul Elenei Udrea, a avut o intervenție telefonică, vineri seara, la România TV, unde a discutat despre ce se întâmplă cu fosta consilieră a lui Traian Băsescu. Arestată pentru două luni de zile, Udrea se află într-o pușcărie unde nu are parte de un tratament preferențial, a spus Alexandrov.

Conform concubinului său, Elena Udrea e nevoită să se mulgă pentru a-i trimite fiicei sale lapte, zilnic. Alexandrov i-a spus lui Victor Ciutacu și ce s-a întâmplat în momentul în care Udrea a fost reținută de Interpol.

Citește și: Ipostază inedită! Cum a fost surprinsă Monica Macovei

”Este foarte optimistă. Nu cred că va rămâne 60 de zile, are toate argumentele să revină acasă. Sper ca instanța să fie destul de înțelegătoare să o lase să vină acasă, sub formă de arest la domiciliu sau altă formă, ca să stea cu copilul. Eu nu vreau ca fetița să îi fie dusă în închisoare, nu cred că îi e bine. Fetița este bine, mănâncă, doarme. Mănâncă din laptele Elenei. Mă duc o dată pe zi și iau lapte de la ea. M-am văzut ieri, 10 minute cu ea, atât mi s-a permis. Nu e bine, pentru că e departe de fetița ei. Mă ocup eu și mama ei de fetiță. La două săptămâni se comportă ca un copil de două luni. Elena Udrea stă într-un bloc normal, într-un apartament cu 3 camere, nu s-a mutat niciodată. E posibil să fi avut și ea câteva gânduri că ar putea fi arestată de Interpol. Dar, e exlus să trăim cu gândul că e cineva în spatele nostru mereu.

Nu știm când se judecă recursul la mandatul de arestare. În momentul în care am fost opriți de Interpol, ei nu aveau documentul care dovedea statutul provizoriu de refugiat. Polițiștii au acționat ca la carte, au fost foarte civilizați. Elena a plecat cu ei, la tribunalul din oraș, iar noi am mers acasă. Unul dintre agenții care ne-au oprit mi-au zis unde o duc pe Elena, mi-au lăsat numărul de telefon al șefului lor, iar eu m-am dus să iau lapte de la ea. Elena a vrut să își sune avocatul, dar agenții au zis că e mai bine să sun eu. Ea a fost dusă la tribunal, noi ne-am dus acasă. Elena mi-a zis să scot documentul de refugiat, era în torpedou, dar nu am mai avut timp, că au dus-o la tribunal.

Citește și: S-a aflat! Cât cheltuie Elena Udrea în Costa Rica

Nu stă într-o zonă mai bună, ci stă cu mai multe, într-un spațiu comun. Ea e neliniștită pentru că e îngrijorată de starea fetiței. Ea mi-a spus că avocatul ei va face o cerere pentru a arăta documentul de refugiat provizoriu. Una dintre variante e să se întoarcă mai repede acasă, nu știu sub ce formă. I-am dus haine, tot ce i-a trebuit.”, a spus Adrian Alexandrov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.