Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Câciu: Finanțări europene în valoare de 2 milioane euro, atrase în județul Dolj

Inquam Photos / Octav Ganea
adrian caciu

Județul Dolj a atras finanțări europene în valoare de 2 miliarde de euro, în perioada de programare pe care o încheiem în acest an, a declarat luni ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Adrian Câciu.

„În perioada de programare pe care o încheiem în acest an, județul Dolj a atras finanțări europene în valoare de 2 miliarde de euro. Îmi doresc ca în perioada de programare pe care acum am început să o implementăm acest județ să atragă, într-un ritm alert, o sumă de două ori mai mare”, a spus Câciu, în cadrul vizitei sale în județul Dolj, potrivit mediafax.

Ministrul a fost prezent la finalizarea proiectului pentru modernizarea drumului județean 552.

Proiectul, în valoare de 234,69 milioane lei, a fost finanțat din fondurile europene alocate României prin Programul Operațional Regional (POR).

Proiectul finanțat prin POR asigură accesul a peste 327.000 de oameni din județul Dolj (7 comune și municipiul Craiova) la rețeaua trans-europeană de transport (TEN-T).

„Investițiile în dezvoltarea infrastructurii trebuie susținute prin dezvoltarea economiei locale. Astfel, fiecare dintre oamenii care trăiesc aici vor avea o viață mai bună”, a mai declarat ministrul Câciu.

În localităţile vizate de amenajări au fost realizate inclusiv trotuare, piste pentru ciclişti, treceri de pietoni dotate cu panouri de avertizare cu led, parcări şi staţii de autobuz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.