Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Câciu spulberă speranțele unei noi compensări la carburanți: NU vrem să se creeze așteptări false

Guvernul Romaniei
Adrian Caciu

Ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, a declarat că în prezent nu se impune o nouă intervenție a Guvernului în ceea ce privește prețurile la carburanți. Totuși, varianta nu este exclusă în funcție de evoluția pieței. „Acest guvern va interveni dacă lucrurile intră într-o zonă mult prea volatilă.... acum lucrurile nu sunt în acea zonă”, a spus ministrul de Finanțe. Adrian Câciu a mai spus că decizia poate fi luată în funcție de mai mulți factori.

„N-aș vrea să setăm un plafon, trebuie să vedem costul total pe care îl are o gospodărie sau o companie... trebuie să te uiți pe totalul costurilor”, a explicat Adrian Câciu.

Ministrul de Finanțe a adăugat că nu vrea să creeze o așteptare falsă în rândul cetățenilor. Intervenția, dacă va fi necesară, poate fi mai rapidă în funcție de evoluția de pe piața combustibililor, a spus ministrul.

„Trebuie să ne uităm și pe piața petrolului și pe piața combustibililor... se vor găsi soluții”, a precizat ministrul de Finanțe.

În a doua jumătate a anului trecut, Guvernul a compensat cu 50 de bani litrul de carburant. Măsura a fost valabilă până în luna decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.