Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Gâdea a fost reales preşedinte al PSD Teleorman

Inquam Photos / Octav Ganea
adrian gadea

Adrian Gâdea, preşedinte al CJ Teleorman, a fost reales, miercuri, preşedinte al PSD Teleorman, mesajul politic al acestuia fiind că îşi propune câştigarea alegerilor locale din 2024.

Gâdea a mulţumit delegaţilor prezenţi la conferinţa de alegeri care s-a ţinut la Centrul multifuncţional pentru tineri din Alexandria, precum şi celor din conducerea centrală a partidului, prezenţi la eveniment.

"A fost o conferinţă în care au fost trecute în revistă rezultatele obţinute de către PSD Teleorman de la ultima conferinţă şi până în prezent, dar a fost şi un raport de activitate privind cele mai importante investiţii, atât la nivelul judeţului, cât şi al localităţilor conduse de primari PSD. Sigur, ca obiectiv prioritar politic am stabilit ca următoarele alegeri din 2024 să le câştigăm (...). Obiectiv prioritar este şi conectarea în continuare la problemele, nevoile cetăţenilor şi ale comunităţilor din judeţ", a afirmat Adrian Gâdea, potrivit Agerpres.

La conferinţa de alegeri a PSD Teleorman au fost prezenţi preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, secretarul general Paul Stănescu, miniştrii social democraţi Petre Daea, Adrian Câciu, Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.