Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mititelu acuză o 'execuție', după ce a fost condamnat la închisoare: 'Este o condamnare făcută de mafia din justiție'

Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a avut o reacție vehementă după aflarea verdictului. El a fost condamnat la trei ani de închisoare, iar decizia este definitivă.

"Deși mi s-a furat o echipă întreagă, deși mi-au luat alții jucători, am ajuns tot eu să mă duc să fac pușcărie, pentru jucătorii furați de alții. E o decizie care nu are nicio legătură cu aplicarea actului de justiție, este o condamnare făcută de mafia din justiție, deranjată de ce am făcut în acești ani. Am făcut fel și fel de plângeri, acum am fost executat. Este o execuție ordinară, fără nicio acoperire legală. Este vorba despre jucătorul Costea Mihai Alexandru, care a ajuns la Steaua în baza excluderii echipei Universitatea Craiova și nu în baza acelui act de transfer, care nu s-a mai finalizat. Toți cei 39 de jucători au fost luați prin actul de excludere, niciunul nu a plecat printr-un transfer”, a spus Adrian Mititelu la Digisport.ro.

„Curtea de Apel București i-a achitat pe Sandu și pe Dragomir, iar eu sunt condamnat. Pentru un jucător care a ajuns la Steaua din postura de jucător liber de contract. Nu s-a furat niciun ban. Am probat. Sandu și Dragomir au fost achitați pentru cei 39 de jucători, inclusiv Mihai Costea”, a conchis Adrian Mititelu.

Citește și: GALERIE FOTO-VIDEO Susținătorii lui Donald Trump au protestat cu armele în mână: 'Număraţi voturile' / 'Opriţi votul'

Mititelu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în regim de detenție în procesul în care a fost învinuit de DNA la transferul atacantului Mihai Costea la FCSB în 2011. Decizia e definitivă, după ce în prima instanță fusese achitat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.