Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mititelu prezintă bomba toamnei: Ce a anunţat patronul Universităţii Craiova

Adrian Mititelu

Adrian Mititelu își continuă războiul cu FRF și LPF în urma dezafilierii echipei sale și a venit azi cu două exemple asemănătoare din fotbalul mondial. Acesta susține că cele două cazuri asemănătoare ar fi avut loc în fotbalul german și cel portughez.

"Curtea Supremă a Republicii Federale Germania a desființat parţial printr-o decizie irevocabilă statutele FIFA şi FDF (Federaţia de Fotbal Germană). Înalta Curte a Germaniei a menţinut hotărârea Tribunalului Regional din Bremen prin care s-a stabilit că litigiile de muncă încheiate între sportivii profesionişti şi cluburi sunt exclusiv de competenţă instanţelor stabilite de legislaţia naţională şi că prin regulamentele şi statutele FIFA, dar şi ale federaţiilor naţionale nu pot fi îngrădite drepturile stabilite de legile naţionale şi Tratatul Uniunii Europene. Asfel, în cazul clubului SV WILHELMSHAVEN sancţiunea dată de Comisia de disciplină a FIFA, menţinută de TAS şi pusă în executare de Federaţia Germană de Fotbal, a fost anulată de cele două instanţe civile naţionale pe motiv, că a încălcat grav normele de drept ale Republicii Federale Germania, dar şi ale Uniunii Europene.

Reamintim, că într-un caz similar, Curtea Supremă a Portugaliei a decis, în mod identic, în cazul Boavista. Având în vedere jurisprudenţa Curţii Eurpoene de Justiţie şi acest caz reprezintă o altă proba în confirmarea acuzaţiilor de abuz săvârşite de FRF/LPF/SANDU/DRAGOMIR împotriva clubului de fotbal Universitatea Craiova prin excluderea clubului din fotbal pentru un litigiu de muncă iniţiat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti", a scris Adrian Mititelu pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.