Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mititelu se laudă că a căștigat palmaresul Universității Craiova/ Reacția CSU Craiova: Leul este acasă, iar palmaresul nu a plecat niciodată!

Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a anunţat luni, pe pagina sa de Facebook, că a câştigat procesul privind palmaresul Universităţii Craiova la Curtea de Apel Timişoara! Aşadar, teoretic, formaţia nou-promovată în Liga a 3-a, FC U Craiova 1948, ar urma să fie considerată continuatoarea Craiovei Maxima.

Conform patronului echipei campioane a Ligii a 4-a Dolj, decizia se referă la faptul că formaţia din Liga 1, CS U Craiova, câştigătoare Cupei României, este străină de orice activitate fotbalistică a vechiului club Universitatea Craiova, care a funcţionat până în anul 1991.

Citește și: Pierderi URIAŞE ale fraţilor Becali – afacerile s-au PRĂBUŞIT

CS U Craiova a reacţionat imediat, printr-un comunicat emis pe site-ul oficial: "Ţinem să precizăm că această hotărâre este cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie unde va urma să fie dată decizia finală. Nu în ultimul rând societatea lui Adrian Mititelu înscrisă în Liga a IV-a Dolj nu are nicio calitate în acest dosar. Nu ne-am judecat cu niciuna dintre societăţile lui acestea neavând cum să ridice pretenţii asupra palmaresului istoric, aşa cum de altfel Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât. Leul este acasă, iar palmaresul nu a plecat niciodată!"

În ziua în care a fost inaugurat "noul Oblemenco", Liga Profesionistă de Fotbal a recunoscut CS U Craiova drept continuatoarea echipei din anii '90. Forul intern a decis ca palmaresul echipei din 1948 până în 1991 să fie acordat echipei din Liga 1. În urmă cu câteva luni, Mititelu a mutat procesul la Timişoara, iar mutarea pare că a fost una câştigătoare.

Citește și: La întrecere cu Simona Halep: Ce mașină de lux și-a cumpărat Cristina Neagu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.