Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu, frustrat după meciul cu Sepsi: 'Mai slab decât atât nu cred că putem juca!'

adrian mutu rapid binance

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid Bucureşti, este îngrijorat de modul în care au jucat giuleştenii luni seara, în înfrângerea de la Sf. Gheorghe. Rapid nu a mai câştigat de cinci etape, scrie news.ro.

„Felicit echipa adversă pentru victorie, au fost mai buni ca noi în seara asta. Am făcut un meci slab în seara asta, poate cel mai slab de când sunt eu pe banca Rapidului. Motivele sunt mai multe, dar trebuie să mergem mai departe şi să uitam acest meci. Ne-au depăşit la toate capitolele. Noi nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul momentului. Dacă învingeam ne apropiam de obiectiv. Singurul lucru pe care trebuie să-l învăţăm din acest meci este că dacă ne vom prezenta la meciuri in acest fel, nu mai zic de cupele europene, lucurile se vor întâmpla ca în seara asta! Când ai posibilitatea să treci pe locul 4 şi nu găseşti în tine motivaţia sa faci acest pas, e o problemă. Motivaţia trebuie să fie interioară. iar fotbalul nu te iartă, dacă îl tratezi aşa cum l-am tratat noi în seara asta. Mai slab decât atât nu cred că putem juca. Cred că am atins fundul sacului. Dacă suntem băieţi deştepţi vom învăţa ceva, dacă nu, ne ducem la fund”, a declarat Adrian Mutu.

Echipa Sepsi OSK a învins luni, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 2-0, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.