Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu: 'Vrem să câştigăm la Mioveni, înfrângerea cu FC U Craiova 1948 a fost un duş rece'

www.gsp.ro
Adrian Mutu

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Adrian Mutu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa îşi doreşte să câştige partida din deplasare cu CS Mioveni pentru a uita înfrângerea din etapa precedentă cu FC U Craiova 1948 pe care o consideră "un duş rece".

"Ne aşteaptă un meci dificil pentru că Mioveni joacă un fotbal bun, un fotbal diferit odată cu venirea lui Dică (n.r. - antrenorul Nicolae Dică). Noi suntem dornici să ne întoarcem la parcursul bun pe care l-am avut până la meciul cu FCU Craiova şi să câştigăm. Înfrângerea cu FCU a fost un duş rece pentru noi, am fost răniţi în orgoliu aşa că, bineînţeles, vrem să câştigăm. Cei de la Mioveni au jucat un fotbal deschis în ultimele etape, nu au mai practicat jocul acela cu 5 fundaşi de dinainte. Noi suntem două echipe prietene, ca să spun aşa, în sensul în care ne-am întâlnit de multe ori, chiar şi în amicale. Ne cunoaştem foarte bine, de aceea cred că va fi şi mai greu. Noi suntem foarte concentraţi şi conştienţi de dificultatea acestui meci. De aceea vom da 100% ca să câştigăm", a spus tehnicianul.

"Trebuie să fim atenţi şi în apărare, normal, au jucători buni. Mioveni a adus câteva nume noi care încet-încet au schimbat faţa echipei. Cel puţin aşa arată rezultatele lor din ultima perioadă. Dică e un băiat ambiţios, are calităţi de antrenor, iar rezultatele din ultima perioadă îi dau dreptate", a adăugat Mutu.

Antrenorul formaţiei Rapid este convins că toate echipele care se vor califica în play-off au şanse la câştigarea titlului.

"Cred că va fi cel mai tare play-off de când s-a implementat acest sistem. Va fi un campionat deschis, oricine va putea să câştige. Dar momentan noi trebuie să strângem cât mai multe puncte pentru că ele contează", a mai spus Mutu.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, vineri, de la ora 20:00, pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, formaţia CS Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 26-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.