Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase comentează ironic ideea izolării pensionarilor: 'Ar fi util ca aceste persoane să nici nu voteze în toamnă'

Digi24
Adrian Nastase

Adrian Năstase ironizează ideea ministrului Sănătății cu privire la transferarea persoanelor de peste 65 de ani în hoteluri, pentru a-i proteja de coronavirus. Fostul premier susține că așa "am putea ajuta chiar și industria hotelieră".

"M-am gandit ca putem dezvolta sugestia ministrului Tataru referitoare la transferarea celor in varsta de peste 65 de ani in hoteluri, pentru a-i proteja de virus, eventual pana la sfarsitul anului. Acestea ar deveni astfel un fel de apart-hoteluri pentru a ajuta si industria hoteliera.

Pentru a fi protejati eficient de contactele cu ceilalti, ar fi util ca aceste persoane sa nici nu voteze in toamna. Astfel, si rezultatul votului ar fi mai echilibrat, tinand seama de preferintele lor, cunoscute, pentru un anumit partid. Iar pentru a nu fi contaminati, usile camerelor de la hoteluri ar trebui sa aiba cate o ferestruica, prin care sa le fie adusa mancarea.

In Hanoi, in urma cu cateva decenii, se spune ca persoanele in varsta erau scoase din oras ca sa nu strice imaginea capitalei. Nu stiu unde erau duse. Poate in niste camere de hotel, in afara oraselor", scrie Adrian Năstase pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.