Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, document exploziv în contextul desecretizării protocolului SRI: 'Băsescu nu puteau să ducă la rezultate fără complicitatea Bruxelles–ului'

Adrian Năstase

Fostul premier Adrian Năstase a publicat un document pe blogul personal care ar explica rațiunile protocoalelor semnate între diverse instituții din țara noastră. El precizează că documentul ar putea conține date importante cu privire la complicitatea Bruxelles-ului în cazul "protocoalelor construite în România împotriva adversarilor politici ai lui Băsescu".

"Am găsit, in arhiva mea, un material mai vechi in legătură cu interesele lui Jose Manuel Durao Barroso, presedintele Comisiei Europene (actualmente transferat „in interesul serviciului" la Banca de investitii Goldman Sachs) in România. Nu l-am verificat. Cred insă că această notă ar merita o cercetare atentă. Mi se pare că el ar explica ratiunile pentru care „protocoalele" construite in România impotriva adversarilor politici ai lui Băsescu nu puteau să ducă la rezultate fără complicitatea Bruxelles – ului," a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Documentul publicat pe blogul lui Adrian Năstase!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.