Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase și Victor Ponta, întâlnire în ultima săptămână de campanie

nastase-ponta

De când a ieșit din închisoare, fostul premier Adrian Năstase, a stat retras și nu s-a implicat aproape deloc în bătălia politică. Zilele trecute Năstase a fost însă la un eveniment cultural alături de premierul Victor Ponta.

”Am participat, aseară, la premiera operei “La Traviata”, de Giuseppe Verdi, in regia britanicului Paul Curran. A fost si momentul de deschidere a noii stagiuni, in condițiile in care clădirea Operei a fost renovată iar sonorizarea mult îmbunătățita. Scenografia – destul de simpla, cu elemente clasice dar si unele elemente moderne. In distribuție au strălucit, după părerea mea, Aurelia Florian, in rolul Violettei și Ionuț Pascu -tatăl lui Alfredo. Muzica lui Verdi, dramatica si tulburătoare, așa cum a fost si legătura celebrei “dame cu camelii”, moarta la 22 de ani, cu Dumas fiul.
Amuzant a fost  începutul spectacolului, când celebrul deja dirijor, Alexander Prior (are doar vreo 20 de ani), a descoperit ca pupitrul pe care se aflau notele era cu 25 de centimetri mai înalt si el nu putea sa vadă orchestra! A fost nevoie de 15 minute in care cei de la tehnic sa taie cu flexul o parte din piciorul pupitrului.
Altfel, a fost o atmosfera de sărbătoare. Participarea lui Victor Ponta a dat un semnal de încurajare pentru viitoare proiecte culturale”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.