Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase: Lista mea secretă a agentilor de influentă in Rusia

Stanga Romaneasca

Numele lui Adrian Năstase, alături de cel al lui Ion Iliescu și alți oameni politici și de cultură din România, ar figura, după anumite surse, pe lista agenților de influență ai Rusiei în România.

Fostul premier intră în joc și face și el o listă proprie și face mișto de cei care au lansat pe piață zvonul.

”Fără a intra in jocurile dintre serviciile de informatii ruso-ucrainiene, m-am gândit sa-mi “sparg” blogul si să găsesc lista agentilor mei de influentă in Rusia. Fiind cunoscut faptul că am incheiat operatiunile de influentă in NATO, UE si China, se stie ca am pornit o actiune de influentă si in Rusia. In calitate de hacker profesionist, am căutat si am găsit pe blogul meu, in 17 septembrie 2013, următoarele informatii:

“Unii îl consideră un important filosof, sociolog şi politolog. Alţii îl etichetează drept ideologul neo-eurasiatismului şi promotor al unor teorii geopolitice obscure. Depinde în care parte a lumii te afli. Oricum ar fi, Aleksandr Gelyevich Dugin este un personaj interesant care, astăzi, s-a aflat în vizită la Fundaţia Europeană Titulescu.

Pasionat de Lucian Blaga şi prieten cu Jean Parvulesco, el mi-a mărturisit admiraţia sa pentru cultura românească şi mi-a împărtăşit câteva dintre ideile care, în viziunea sa, constituie punţi de legătură cu spaţiul eurasiatic, cea mai importantă dintre acestea fiind filonul ortodox profund al identităţii şi spiritualităţii româneşti. Desigur, discuţia a fost mult mai amplă, fiind abordate atât evoluţiile actuale în plan internaţional, cât şi posibile scenarii legate de viitoarea configuraţie geo-strategică a lumii.

Aleksandr Dughin este autor al unor cărţi precum “Bazele geopoliticii” (1996) sau “Cea de-a patra teorie politică”(2012) şi este director al Centrului de Studii Conservatoare din cadrul Facultăţii de Sociologie a Universităţii “Lomonosov” din Moscova.””, scrie Năstase pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.