Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase pune degetul pe rană: 3 decizii care ar fi trebuit luate, după cazul de la Caracal

fanatik.ro
adrian nastase

Fostul premier, Adrian Năstase, susține că în cazul de la Caracal se bate pasul pe loc, iar în fiecare zi apare câte ”o răsturnare de situație”. Năstase consideră că era necesar să se adopte trei măsuri clare, iar apoi România să se concentreze pe restul problemelor importante care există în țară.

Citește și: SURSE - PSD se pregătește pentru ieșirea ALDE de la guvernare: mutări de trupe în Parlament

”M-am intors in Bucuresti. Temele la stiri sunt cam aceleasi. „Situatia” la Caracal se rastoarnă, se pare, in fiecare zi. O zi stă in picioare apoi, hop, „răsturnare de situatie”. In ziua următoare, din nou, „răsturnare de situatie”. O zi, „situatia” stă in cap si apoi, ce să vezi, „răsturnare de situatie”.

M-as fi asteptat să se intâmple trei lucruri: 1. autoritătile să tragă concluzii politice si normative, adoptand măsuri legislative radicale printr-o schimbare de politică penală; 2. institutiile care investighează să investigheze in liniste si periodic să facă declaratii pentru presă; 3. cei care dau informatii „pe surse”, generând psihoză colectivă, să fie dati afară din politie, procuratură, etc.

Apoi să ne concentrăm pe dezbateri legate de educatie, sănătate, infrastructură, Brexit, eventual Orientul Mijlociu, Asia si ce se mai intâmplă prin lume…”, scrie Adrian Năstase, pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.