Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Papahagi: S-a pus în mișcare planul prin care un pesedist va deveni Președintele României

Facebook
cotroceni

În turul 2 al alegerilor prezidențiale din anul 2000, adversarii lui Ion Iliescu l-au votat pe acesta doar pentru a nu fi ales „extremistul” Corneliu Vadim Tudor. Adrian Papahagi, fondator al partidelor PMP și M10 și fost candidat PDL la parlamentare, consideră că în acest moment se pune la cale singurul plan pentru a face posibilă instalarea unui pesedist la Cotroceni: în 2024, românii ar putea avea de ales între candidatul PSD și „extremistul” George Simion.

„Previziuni sumbre: la cum arată lucrurile, în 2024 vom avea de ales la prezidențiale între candidatul PSD și George Simion (era singura strategie prin care un pesedist putea câștiga președinția, și iată că a fost pusă în aplicare). Probabil GDS și lumea bună ne vor îndemna să votăm pentru Geoană, Ciolacu, Firea sau cine-o fi, ca să nu iasă extremistul, iar cei mai mulți dintre noi nu vor participa la vot (n-am votat în 2000, nu voi vota nici în 2024)”, a scris Papahagi, miercuri, pe Facebook.

„Le putem mulțumi de pe acum groparilor dreptei: catastrofei naționale Iohannis, care a îngropat PNL în ridicol, și strategilor (se știu ei) care au creat “centrul-dreapta modern” tip lgbteco și extrema dreaptă arhaică tip legio. Să vedem dacă ce a mai rămas din dreapta e capabilă să infirme acest scenariu sinistru”, a adăugat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.