Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Papahagi se revoltă: 'Gata, nu-i mai suport pe imbecilii ăștia. Refuz să mai port mască în aer liber. Să poarte cine a organizat Untold'

Adrian Papahagi

Profesorul Adrian Papahagi se arată revoltat de posibilitatea reintroducerii obligativității purtării măștii de protecție în aer liber. Acesta afirmă că nu există nicio logică pentru o astfel de măsură, mai ales pentru cei vaccinați, când vinovați pentru situația epidemiologică sunt cei care au gestionat pandemia și cei care au organizat evenimente mari precum UNTOLD.

„Gata, nu-i mai suport pe imbecilii ăștia. Refuz să mai port mască în aer liber. Să poarte cine a organizat Untold și cine a gestionat pandemia.

Sunt vaccinat, evit aglomerațiile, nu iau autobuzele, nu merg la restaurant, cinema, petreceri etc., practic nu mai am viață socială, dar sunt cetățean liber și am dreptul să respir aer proaspăt pe stradă sau în parc. După câte 6 ore de predat non stop în fața unui ecran, sau după o dimineață de scris am nevoie de aer și de mișcare.

E firesc să purtăm mască în transporturi, în spații închise, dar e absolut inutil în aer liber, doar ca un guvern de imbecili și administrații locale iresponsabile să mimeze că se luptă cu pandemia.

Încep să-i detest pe cretinii ăștia mai mult decât pe pesediști”, scrie Adrian Papahagi pe Facebook.

Propunerea privind reintroducerea obligativității purtării măștii de protecție în aer liber aparține CMSU. Guvernul ar urma să decidă în acest sens, prin HG, în ședința de sâmbătă, 2 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.