Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Rus, după amicalul pierdut cu Grecia: Doream să începem cu dreptul, cu trei puncte. În prima repriză am fost timoraţi, parcă ne-a fost teamă să jucăm

https://www.digisport.ro/
adrian rus,

Jucătorul Adrian Rus a declarat, vineri, că şi-ar fi dorit ca naţionala României să câştige amicalul cu Grecia, la debutul lui Edward Iordănescu şi a subliniat că în prima repriză parcă "tricolorilor" le-a fost teamă să joace, anunță news.ro.

"Doream să începem cu dreptul, cu trei puncte. În prima repriză am fost puţin timoraţi, parcă ne-a fost teamă să jucăm, dar în a doua repriză ne-am ridicat. Am avut o bară, dar trebuie să ridic capul şi să continui. Cu Israelul, dacă mai am o ocazie, sper să nu o mai ratez. Din prima săptămână, selecţionerul m-a sunat, a discutat cu mine, îmi pare bine că are încredere în mine, sper să i-o pot întoarce. E greu de schimbat în dou-trei zile multe, dar este bine, un început de drum şi sper să vină rezultate bune. Sper să-l ajutăm pe Edi să-l depăşească pe tatăl lui. De la Satu Mare aveam un vis să ajung la naţională şi îii mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta", a declarat Rus la Pro X.

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner.

Golul a fost marcat de Bouchalakis, în minutul 39, cu o lovitură cu capul din 7 metri.

În minutul 23, grecii au marcat prin Giakoumakis. Reuşita oaspeţilor a fost anulată pentru ofsaid după aproape un minut, în momentul în care mingea fusese pusă la centru terenului pentru a se relua jocul.

La meci au asistat peste 20.000 de spectatori.

Jocul a fost precedat de un moment de reculegere pentru victimele războiului din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.