Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Sârbu, audiat în Parlament: 'Este pentru prima dată când Comisia SRI nu mai e controlată de SRI' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Adrian Sarbu

Adrian Sârbu, fondatorul Pro TV şi patronul Mediafax Group, este audiat miercuri în Comisia parlamentară de control a activităţii SRI, după ce a fost recomandat pentru audiere de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir. La sosire, Sârbu a afirmat că este încurajat de demersurile comisiei, de declaraţiile lui Dragomir şi de intenţia şefului SRI de a duce serviciul spre matca sa constituţională.

Vezi şi: Răsturnare de situație în 'comisia lui Iordache': Pragul pentru abuz în serviciu, scos în ultimul moment de pe ordinea de zi

"Aș să vă răspund la o singură întrebare, pe care mi-o pun eu. Ce caut aici? Am venit pentru că am fost chemat. Am venit să vorbesc despre curaj, nu despre frică. Sunt încurajat de acțiunea acestei comisii. Este pentru prima dată după 28 de ani când Comisia SRI nu mai e controlată de SRI, ci controlează SRI. Sunt încurajat de inițiativa lui Dragomir Daniel, care până la urmă îi pune în pericol întregul lui parcurs în justiție. Și sigur, și de angajamentul public al directorului SRI că această instituție se va reorienta către misiunea ei constituțională și se va retrage în pădure din diverse câmpuri", a declarat Sârbu înainte de audierea în Comisia SRI.

Adrian Sârbu este unul dintre cei propusi pentru audiere de locotenent-colonelul (r) SRI Daniel Dragomir. Patronul Mediafax ar trebui să vorbească despre ceea ce Dragomir a numit "culoarele media" folosite de anumiţi ofiţeri SRI pentru influenţă în justiţie.

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.