Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Sârbu și-a mai băgat o companie în insolvență

adrian sarbu

Omul de afaceri Adrian Sârbu, trimis in judecata luna trecuta de procurorii Parchetului General, in dosarul de evaziune fiscala de la Mediafax Group, a cerut declansarea procedurilor de insolventa si pentru Mediafaxevents SRL, firma sa infiintata in 2004 ce are ca obiect de activitate organizarea de expozitii, targuri si congrese.

Cererea de intrare in procedura de insolventa a fost depusa la Tribunalul Bucuresti pe data de 29 aprilie. Instanta va decide asupra acestei cereri pe data de 12 mai. Compania a obtinut in 2014 un profit net de aproape 500.000 de lei, la afaceri de peste 3 milioane de lei, cu 13 angajati, conform celor mai recente date publicate de Ministerul Finantelor.

Citește și: A fost filmată când făcea sex pe stradă cu doi prieteni: Ce a spus după / VIDEO

Mediafaxevents SRL figureaza pe lista creditorilor care au de recuperat creante de la Mediafax Group. Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Sarbu este acuzat de evaziune fiscala, instigare la evaziune fiscala, instigare la delapidare si spalare de bani, prejudiciul in acest dosar ridicandu-se la 61.588.159 lei (aproximativ 14 milioane de euro). In acelasi dosar, a fost trimis in judecata Orlando Nicoara, fost director general in cadrul SC Mediafax Group SA, Mediafax SA si Apropo Media SRL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.