Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Sârbu revine - Fostul mogul aruncă bomba

adrian sarbu

Piata media, cea TV mai cu seamna, este gata sa fie iarasi luata cu asalt de omul care a inventat ProTV. Adrian Sarbu este gata sa redevina un jucator important pe piata telviziunilor din Romania. Vestea s-a dat in cadrul unui chef de sfarsit de an potrivit National.

Sambata seara, in cadrul unui chef pe care angajatii Pro il tin an de an, inainte de sarbatori, fostul mogul si sef al ProTV, Adrian Sarbu, a aruncat bomba: „probabil, daca vom reusi, vom lucra din nou impreuna”. Pazea, Sarbu isi strange ostile si pregateste o noua ofensiva in audiovizualul autohton. In fapt, fondatorul Pro TV a tinut si un discurs in fata celor peste 150 de persoane prezente la eveniment, in care le-a spus sa aiba grija de ei si de familiile lor si ca „probabil, daca vom reusi, vom lucra din nou impreuna”.petrecere pro tb730 Adrian Sarbu recruteaza armata ProTV

sursa foto: Cristina Dragan

Printre cei care au ajuns la petrecere au fost si Andreea Esca, Florin Calinescu, Mihai Calin, Mihai Dedu, Doina Gradea  (fosta asistenta a lui Sarbu si fost director al Pro TV International), Felix Tataru de la GMP, care a inceput ca operator de imagine la Pro TV, Adriana Muraru (acum la Digi24), Cristina Trepcea (fost membru CNA, acum realizatoare de emisiuni la Itsy Bitsy) si Sorin Enache, fost director Pro TV, care a trecut apoi la Antena 1 si la Realitatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.