Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Severin, interviu din pușcărie: dezvăluie o discuție din biroul lui Băsescu

adrian severin

Fostul europarlamentar Adrian Severin i-a acordat un interviu jurnalistului Victor Ciutacu, la România TV. Severin a dezvăluit o discuție din biroul de la Cotroceni al lui Traian Băsescu, în care fostul președinte i-a explicat că din rapoarte serviciilor secrete rezultă faptul că era nevinovat în celebrul flagrant din Parlamentul European.

Citește și: Sorin Blejnar e TERMINAT: Anunțul făcut de judecători

Citește și: Adrian Năstase, REVOLTAT: 'România e într-o poziţie INGRATĂ ce aminteşte de izolarea din anii '90'

”Eu pot să spun atât, un lucru cert că în momentul în care scandalul a izbucnit, domnul Băsescu mi-a comunicat să ne vedem. Ne-am văzut la Cotroceni și mi-a spus că din investigațiile serviciilor noastre rezultă că sunt nevinovat și că foarte bine am procedat că nu am demisionat și că mă lupt pentru aflarea adevărului.

Domnul Băsescu a confirmat recent că discuția a avut loc. Nu i-a povestit conținutul, a povestit doar în contextul în care l-am invitat ca martor în proces, în apel.

Nu ştiu dacă e foarte elegant să spun povestea, dar nu cred că e indiscreţie majoră când ne-am despărţit la discuţia pe care am evocat-o mai devreme și în care mi-a spus că din datele pe care le deţine rezultă că e de siguranţă naţională, pentru că era de siguranţă naţională, un înalt demnitar era prins într-o înscenare, era atacat.

La plecare i-am spus: "ai spus că sunt un om singur", mi-am asumat riscul, "dar să ştii că şi tu eşti singur, îţi vei da seama în curând". După părerea mea, Traian Băsescu n-a controlat sistemul, cei care au puterea vizibilă nu controlează nimic

Ca să poată să consolideze, puterea adevărată e invizibilă. Știu şi eu lucrul acesta şi aşa e, fiecare credea că-l foloseşte pe celălalt, dar cel folosit a fost dl Băsescu. Când n-a mai fost util, a început să aibă probleme şi să spună el azi ce spuneam eu acum 7 ani. N-au ajuns la el pe persoană fizică, dar n-aș vrea să fiu în pielea lui, eu dorm mult mai liniştit aici decât el.

Îmi pare rău pentru el, copiii lui, rudele lui, fratele lui, chiar şi menţinerea fratelui în puşcărie, dincolo de perioadă, pentru că nu a stat destul în puşcărie. Dacă aș fi un om ranchiunos aș spune: bine că a pățit-o, dar nu sunt un om ranchiunos”, a declarat Adrian Severin, în interviul acordat lui Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.