Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Stoian fostul mijlocaș al echipei FCSB, a suferit o ruptură a ligamentului la genunchiul drept și va sta departe de teren câteva luni

Adrian Stoian (28 de ani), fostul mijlocaș al echipei FCSB, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul drept și va sta departe de terenul de fotbal 4-5 luni, potrivit Mediafax.

Anunțul despre starea de sănătate a internaționalului român a fost făcut de actualul său club, Livorno, care a notat că Stoian a fost operat la Villa Stuart din Roma. Intervenția chirurgicală a avut ca scop reconstruirea ligamentului încrucișat. Potrivit Sky Sport, operația s-a încheiat cu succes, iar profesorul Mariani a precizat că Stoian se va întoarce pe teren peste 4-5 luni.

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani s-a accidentat la 12 octombrie, în amicalul dintre Livorno și echipa din Slovenia Tabor Sezana.

CITEȘTE ȘI: Cel mai puternic somnifer natural: Alungă stresul și te relaxează total

Adrian Stoian a ajuns la Livorno (Serie B) în august 2018, după ce a plecat de la vicecampioana României. În acest sezon, antrenorul Roberto Breda l-a folosit doar în trei meciuri pe fotbalistul român.

Stoian a mai evoluat la Chievo, club care a plătit 500.000 de euro în 2012 pentru a-l transfera de la AS Roma. Genoa, Bari, Pescara și Crotone sunt cluburile pe la care a mai trecut mijlocașul român în cariera sa. Acesta a plecat în Italia în 2009, de la Școala de Fotbal "Gică Popescu".

În ianuarie 2019, Adrian Stoian a semnat cu vicecampioana României un contract pe o perioadă de trei ani și jumătate. Jucătorul, născur în Craiova, a evoluat doar 100 de minute în tricoul "roș-albastru", în două partide din campionat, încheiate la egalitate (1-1 cu Dunărea Călărași, 2-2 cu FC Voluntari).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.