Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Şut (FCSB) - Nu avem nicio revanşă de luat cu Rapid, suntem pe primul loc

Facebook
FCSB Rapid

Jucătorul echipei FCSB, Adrian Şut, a declarat, joi, că formaţia sa nu are nicio revanşă de luat în derby-ul cu Rapid, de sâmbătă, cel mai important lucru fiind prima poziţie pe care o ocupă în clasamentul Superligii, potrivit Agerpres.

"Ne simţim mândri, dar mai avem puţin de jucat şi trebuie să câştigăm şi meciul următor pentru a fi cu adevărat campioni. Cred că într-un derby nu mai contează nimic. Forţele sunt egale şi nu mai contează forma pe care o ai înainte de acel meci. Cred că va fi o partidă dificilă, cu un adversar bun şi trebuie să câştigăm. Nu avem nicio revanşă de luat în faţa lor, suntem pe primul loc şi cred că asta este cel mai important. Noi sperăm să devenim campioni cât mai repede, poate chiar după etapa aceasta", a declarat Adrian Şut.

Fundaşul Joyskim Dawa a afirmat că nu contează înfrângerile cu Rapid din sezonul regulat şi că alături de colegii săi va face tot ce îi stă în putinţă pentru a câştiga derby-ul de sâmbătă.

"Aş vrea să le oferim un mare cadou fanilor prin câştigarea acestui titlu, ar fi un mare cadou pentru ei. Ne simţim bine, nu este presiune, mai avem un pas până să câştigăm acest titlu şi după aceea putem să sărbătorim. E adevărat că am pierdut până acum cu Rapid, dar asta e istorie. Trebuie să ne uităm înainte. Acum, cel mai important este să câştigăm. Nu contează scorul, jucăm acasă, este ca o finală pentru noi. Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a câştiga. Dacă nu vom câştiga acest meci, OK, dar vom avea alte cinci meciuri ca o finală", a spus Dawa.

Jucătorii echipei FCSB Octavian Popescu, Darius Olaru, Joyskim Dawa, Adrian Şut, Ştefan Târnovanu, David Miculescu şi Siyabonga Ngezana au participat, joi, la o întâlnire cu fanii, în cadrul căreia au acordat autografe, la unul din magazinele sponsorului tehnic, Nike.

Echipa de fotbal FCSB va întâlni, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, formaţia Rapid, într-un meci din cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Superligii.

După 4 etape în play-off-ul Superligii, FCSB ocupă prima poziţie, cu 44 de puncte, fiind urmată de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, cu câte 31 de puncte, Farul Constanţa, 29 de puncte, Rapid, 28 de puncte şi Sepsi OSK, cu 27 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.