Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Ţuţuianu anunță: 'Ministrul Justiției va lua măsurile NECESARE'

Inquam Photos / Octav Ganea
tutuianu Inquam Photos

Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, procedează corect făcând o evaluare a activităţii manageriale de la Parchet şi DNA, iar după aceea va trebui să prezinte opiniei publice concluziile şi să ia măsurile ce se impun.

''Este uşor de cerut demisii, este uşor de înfierat o poziţie sau alta, dar toate chestiunile care ţin de funcţionarea instituţiilor statului şi de mecanismele statului de drept trebuie tratate într-un cadru instituţional. Şi ceea ce face ministrul Justiţiei astăzi este corect. A spus: 'voi face o evaluare a activităţii manageriale la Parchet şi la DNA', şi-a luat 14 zile pentru acest lucru. Eu sunt convins că Tudorel Toader va veni în faţa opiniei publice cu o prezentare clară a concluziilor analizei şi, mai departe, va întreprinde demersurile necesare, în raport de ce rezultă, fie de înlocuire, fie de menţinere în funcţie, nu pot eu să anticipez vreo soluţie'', a spus Ţuţuianu, întrebat de reprezentanţii presei despre posibila demisie a procurorului general şi a şefei DNA, scrie agerpres.ro.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Casa Albă: S-a cuplat, însurat fiind, cu soția fratelui său mort

Acesta a subliniat că România riscă sancţiuni în cazul ''derapajelor cu privire la o instituţie sau alta''.

''Am greşi fundamental dacă am avea derapaje cu privire la o instituţie sau alta, pentru că există riscul să fim sancţionaţi, vorbesc la nivel european'', a mai afirmat Adrian Ţuţuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.